fredag , december 13 2019
Home / Dekor / Afghanska mattor
Afghanska mattor

Afghanska mattor

Kelimmattor från Afghanistan är känt över hela världen för färgerna som är unika för regionen. Kelimmattorna härifrån tillverkas av vackra vegetabiliska färger från oliver, indigo, aprikoser med mera och är gjorda av lokalt producerat handspunnet ull. De afghanska kelimmattorna är också kända för sin kvalitet och slitstarkhet.Tillverkning: Handvävd Storlek: 198 x 154 cm Tjocklek ca: 4 mm Ålder: Nutida 0-20 år (inte använd) Ursprung: Afghanistan Lugg: Ull Varp: Bomull

Traditionella och estetiska, afghanska mattor är valet av hem som tar hand om kvalitet plus inredning. Dessa mattor är populära sedan århundraden för sin struktur och hållbarhet och har ett namn över hela världen. Du kan köpa en original afghansk matta en gång och njuta av dess komfort och konstnärliga utseende i årtionden. De är kända för en varaktig livstid.

Om du köper en afghansk matta för första gången kan det vara överväldigande att välja något som är äkta, vackert och perfekt för ditt hem. I själva verket börjar inredningen i ett rum med en orientalisk matta. Om du träffar rätt val i färg och storlek finns det ingen tvekan om att du startar rumets inredning. Det första du börjar med är storlek. Ett perfekt matta har mer inredning i rummet.

Färger av afghanska mattor är rika och varma. De ser mycket estetiska ut i ditt rum. De olika färgerna på mattan gör att du kan vara kreativ när det gäller färgval av kuddar, gardiner, inredning, tillbehör etc. Tänk på den rena och naturstrukturen, välj täcken på din soffa och gardiner med samma textur. Att dekorera ett rum med en afghansk matta blir mer flexibel på grund av de större valfärgerna du har.

När du väljer ett orientaliskt matta för ditt hem, kontrollera om mattans personlighet eftersom det visar kvalitet, hållbarhet och klass. Moderna afghanska mattor har förändrats mycket med tiden. Mattor som tillverkats under de senaste två decennierna är finare och innehåller fler färger än bara de traditionella röda, orange och gröna.

Idag kan du hitta konventionella afghanska mattor såväl som moderna produkter för att jämföra dina alternativ. Hitta bästa afghanska mattor på Alrugs och kolla även eBay. Det finns ett stort urval av mattor i flera färger som du gärna skulle vilja ha.