onsdag , december 11 2019
Home / Dekor / Dörröppningar
Dörröppningar

Dörröppningar

On My Mind: Designdetaljer – fickdörrar som går in i studie eller bibliotek

I ett hem, som är väl inredda och inredda, är tillägget av dörrgardiner en extra stil. Dörrarna, trots sin snygga och attraktiva färg, ser nakna och avlägsna från resten av hemmet om du lämnar dem utan gardiner. Rum verkar vara mysigare och mer integritetsbesparande om du hänger dörrgardiner. Bortsett från dessa finns det många fler fördelar med gardiner på dörrarna och här är några:

Style och Panache: Genom att välja en fantastisk tygkonstruktion för gardinerna lägger du massor av panache till ditt heminredning. Ofta belyser dessa gardiner resten av inredningen i rummen. Att få dem att matcha med fönstergardinerna ger ditt rum ett enhetligt utseende som handlar om stil.

ljudisolerade: Vet du att ljud kan resa genom dörrsprickorna? Ibland är dessa ljud irriterande och ibland vill du bara inte att ljuden ska gå ut ur ditt rum. Gardiner på dörren, speciellt om det görs tungt tyg stoppar dessa ljud och du hör inte längre efter att dörrarna är stängda och gardinerna stängda. Så, oavsett om du vill stoppa ljuden för en stift tappar tystnaden i ditt rum eller vill hålla din integritet intakt, hänga dörrgardiner.

Blockera lite av ljuset: Genom att stänga dörrarna blockerar du bara luften och dagsljuset som lyser upp dina rum och korridoren. Kanske är dagsljuset för starkt för att tillåtas, men om du har dörrgardiner, drar du bara gardinen och njuter av det ljusa mjölkiga dagsljuset som är svalt för ögonen och lugnande för nerverna. Och du kan bestämma ljusets nyanser genom att välja färgerna på gardinerna som du vill, till exempel grönt, blått, rött, grått etc.