lördag , december 7 2019
Home / Dekor / Litet tvättstuga
Litet tvättstuga

Litet tvättstuga

Ett litet badrum, men så lyxigt ändå! ☝️ hittad hos Charlotte Truelsen

Ditt lilla tvättstuga behöver från dig lika uppmärksamhet för inställning och inredning som du ger till ditt kök eller vardagsrum. Denna plats är viktig för din dagliga rutin för tvätt som tar en bra bit av din tid. Detta lilla utrymme när det ordnas med någon stil blir en härlig miljö att arbeta när som helst på dagen.

Små tvättstedsidéer beror i grund och botten på rätt förvaring. Om du har rätt hyllor där alla dina tvättmedel och korgar kan placeras kan du ha en enkel inställning. Dessutom måste en plats att hänga kläder på galgar vara där för mer praktisk.

Att hålla de små olika objekten i en korg gör att du känner dig mer organiserad eftersom du bara har tillgång till alla objekt du behöver genom att välja korgen. Dessutom håller en korg alla små detaljer samlade på ett ställe och du känner inte för att röra hyllan med mycket många små detaljer. Ofta är krokar och hängstänger det mest nödvändiga i ett litet tvättställe. De är praktiska för att hänga många kläder medan du tvättar.

För att göra utrymmet bredare kan du stapla de små korgarna beroende på deras storlek i skåpets nedre del och i de övre hyllorna ordna rengöringsmedel. På så sätt blir tillgången till saker lättare och rengöringsmedlen förblir tydligt på den övre hyllan där du enkelt kan läsa etiketterna och välja dem vid behov.

Använd en spänntråd för att hänga en vacker gardin framför skåpet för att lägga till struktur i det lilla rummet om sortimentet av saker som visas i hyllorna inte ser ut i stil. Besök Houzz för mer små tvättstugaidéer. Ytterligare handplockade idéer finns tillgängliga på Home Stories.