lördag , december 7 2019
Home / Dekor / Röda mattor
Röda mattor

Röda mattor

RÖDA TRÄDET Designad av Marianne Richter 1945 #MMF # MärtaMååsFjetterström #MartaMaas #MarianneRichter

Många blir förvirrade när det gäller att välja rätt mest slående färg för sin hemmiljö. De känner sig ovilliga att välja ljusa färger som rött och bestämmer oftast att gå med neutrala färger så att matchningen av olika föremål i miljön är enkel. Men läsmattor är ett speciellt fall som gör att ditt hem ser ljusare ut. Det bästa med dem är att de bara är mattor och du kan flytta dem från en plats till en annan när som helst och sprida dem på någon plats där du känner att de ser mer lämpliga ut.

Det finns inget lika praktiskt som ett matta för att ändra stämningen i hemmet. När det kommer ett livligt ögonblick i ditt liv som din bröllopsceremoni eller alla hjärtans dag, få liv och kärlek till ditt rum på ett snabbt drag. Besök röda mattor avsnitt n i någon bra butik och få en prisvärd bit för ditt hem.

Oavsett om du sprider det i ditt sovrum eller i entrén ger det meddelandet om kärlek och värme direkt i tid.

Att gå med mörkare nyanser av röda eller ljusare nyanser är ditt eget val. Men de har några starka effekter på miljön också. Om platsen får starkt dagsljus, gå efter djupt rött är mattor. De kan göra det ljusa dagsljuset bedårande och reflektionen i rummet kommer att vara tilltalande. Om din matta får lite ljus på dagen väljer du ett ljusrött färgtepp. Detta kommer att ta bort mörkret från miljön.

Besök Bed Bath and Beyond för att köpa toppmattor av matta i läsområdet. Butiken lagrar mattor från hela världen, särskilt från Iran. En annan butik som kan erbjuda dig otrolig rabatt och en mängd mönster är iRugs.