onsdag , december 11 2019
Home / Dekor / Unika sovrumsmöbler
Unika sovrumsmöbler

Unika sovrumsmöbler

Ribbon är en klassisk solstol i svartlaserad massiv björk. Stolen är en så kallad EcoChair vilket betyder att den helt igen är ekologisk. Tack vare Ribbons unika design har den verkligen tagit Sverige med storm de nya åren. En inredningspjäs utan dess like! Den är reglerbar i två lägen. Köp gärna till nackkudden eller fotpall för extra komfort. Tillverkad av Brafab. Nackkudde ingår ej.InformationBredd: 62cm Höjd: 102cm Djup: 70cm Sitthöjd: 43cmFärg: SvartSerie: Ribbon Typ: …

Nytt år är här! Du njuter av allt som ser friskt och orört ut som det här nya året. Vad sägs om att ha några unika sovrumsmöbler som ännu inte berörs av någon eller åtminstone de flesta? Här är några fantastiska idéer som kommer att ansluta dig.

Har du någonsin föreställt dig att sova i ditt sovrum på en gungasäng? Tja, det är en riktig out-box-idé. Hemägare hade njutit av gungstolar i sitt vardagsrum hela livet, men vem som helst hade en chans att njuta av att sova på en gungbädd? Men det är möjligt och behöver inte extra utrymme eller enorm budget eftersom möbelföretagen enkelt kan skapa en unik gungbädd för dig till överkomliga priser.

Om det inte gungar, är svängande säng en idealisk ersättning. Om du har problem med sömn kan den här sängen lösa den utan droger. Att svänga mjukt fram och tillbaka kan lugna din kropp och själ. Detta betyder inga sömnlösa nätter!

Formar spelar en stor roll i inredningen. För din king size-säng bör ett matta på golvet också vara stort och täckande. Markområdet vid foten av din säng måste vara generöst täckt med mattan för att komplettera king size-sängen. Ett cirkelmatta för en cirkelbädd i rummet är ett annat fantastiskt sätt att skapa en elegant inredning.

Ordna ditt hem också med några unika sovrumsmöbler och njut av de nya ångorna i det nya året. Besök Out There Interiors och bläddra bland alla kategorier av unika möbler. Webbplatsen har ett stort sortiment av olika bitar. Världsmarknaden innehåller också några mycket hjärtvinnande unika sovrumsmöbler som du skulle älska för ditt hem.

Ditt sovrum är en dyrbar plats för dig. Ta dig tid att skapa ett riktigt speciellt sovrum för att njuta av Yur nätter mer än dina dagar.