lördag , december 7 2019
Home / Dekor / Matsal belysning mönster
Matsal belysning mönster

Matsal belysning mönster

Diamond Stripe pendellampa från Bloomingville. Fin pendellampa i svart metalltext …

En matsal behöver inte för många saker för att vara en trevlig plats där du kan sitta med dina gäster för att äta och chatta.

Mindre är mer, säger de, så lägg åt din oändliga lista med varor du kanske vill köpa och försök att arbeta med det du redan har.

Subtil förändring i belysning kan göra stor skillnad

Genom att noggrant placera några lampor på rätt plats kan du ändra hela matsalen i taket: taklampor är perfekta för att koncentrera ljuset över matbordet, vilket gör atmosfären intim och mysig, samtidigt som du använder vägg lampor på sidorna av rummet skapar en jämn effekt eftersom den distribuerar ljuset genom hela matplatsen.

Kontrasterande stilar

Att använda olika möbelstilar skapar intressant kontrast, till exempel att koppla ihop ett antikt bord med minimalistiska moderna stolar som ger en balans mellan både gammalt och nytt.

Mindre dekorationer, mindre färger, mer elegans

Även om kontrast säkert kan göra saker mer intressanta, överdriv inte med det.

Välj en ton för din matsal och försök att hålla fast vid den. De bästa färgerna är vanligtvis neutralerna, vilket kan förbättra det övergripande utseendet, om du bestämmer dig för att placera vissa objekt (inte för många!) I olika färger.

När det gäller dekorationer behövs inte mycket, din matsal kan göras elegant och original genom att lägga till några gardiner och ett par bilder på väggen, kanske ett mittpunkt på bordet men det är ganska mycket det.