lördag , december 7 2019
Home / Dekor / Modern soffa
Modern soffa

Modern soffa

Som en kontrast till soffans skarpa linjer har Solo ett antal mjuka kuddar, vilket ger soffan en avslappnad attityd. Samtidigt optimerar kuddarna alternativen för att skapa ditt eget personliga bo – oavsett om du föredrar att sitta eller ligga. De lösa kuddarna ger dig också friheten

Soffor är tillverkade med olika träslag och soffans kvalitet beror på det trä som soffan är gjord med. Ibland används också stål och metall för att tillverka soffan. När du har soffor av teak, ros, mahogny, lönn, körsbär, valnöt och ek håller de i många år. Soffa är en soffa som är anpassad till modern stil.

Helt konvertibel bäddsoffa för maximal utrymme

Cabriolet soffa kan ge stil i ditt vardagsrum. Denna soffa har en ram av stål för att ge den livslängd. Den är väl vadderad för ytterst komfort och klädd i mikrofiber, som är lätt att rengöra och ger en luft av sofistikering. Denna soffa ger dubbla funktioner, den är mycket bekväm att sitta och kan lutas till 180 grader för att ge sova om en gäst stannar över natten.

Sitsens stålram och ryggens stålram stärks med metall-till-metall-anslutningar för hållbarhet. Den har en soffa och har robusta ben för stöd.

Fördelarna med Sofa Modern

Hur du utformar ditt vardagsrum ger en uppfattning om personen du är. Det finns ett uttryck som säger allt, "Det första intrycket är det sista intrycket", så lägg dig lite tid och utforma ditt vardagsrum så att du får ett varaktigt intryck på dina vänner. Installera moderna soffor och andra möbler som är hållbara och inbjudande.

När du har soffor av kvalitetsved så håller de i många år utan problem. Det finns två träslag som ger soffor av hög kvalitet. Få möbler av utvalt trä där utseende och efterbehandling ger möblerna ett rikt utseende.

Få en soffa av mahogny för att ge Elegance till ditt vardagsrum

En mahognysoffa ger ditt vardagsrum stil och elegans. Byggt med en stark ram och robusta fötter och klädd i rik linnfiber kommer att vara mycket bekvämt att koppla av och underhålla dina gäster. Skummet med hög täthet ger mysig komfort för avkoppling.

Om du är intresserad av att få soffa modernt kolla in olika design och få en som uppfyller alla dina behov.