fredag , december 13 2019
Home / Dekor / Trappmatta
Trappmatta

Trappmatta

Ibland gör de enkla detaljerna hela skillnaden. Älskar detta fångat av Stacy på vår #projecthobanroad

Att välja rätt trappmatta är lika kritiskt som att välja rätt butik för att köpa dina hemvaror. En väl vald matta ger ditt hem skönhet och komfort vilket gör det till en underbar fristad och en inspiration för dina vänner och familjemedlemmar. Här är tips för att köpa en matta för trappor hemma, så att du får ett utmärkt urval.

Tänk på strukturen

Att gå uppför en trappa är inte samma sak bara att gå på golvet i ditt hus. Du måste se till att du har stöd och att området du går inte är hal. Strukturerad eller mönstrad matta är därför det bästa att köpa som trappmattor hemma. Om du kan få de där området en blandning av skurna högar och slingor, är du okej och redo att njuta av både skönhet och säkerhet när du går till de övre rummen i ditt moderna hem.

Kontrollera fibern

Inte alla fibrer är bra och som en noggrann shoppare måste du känna till taktiken för att urskilja falska sådana som är riktiga och bäst för dig. Att fråga om det är syntetiskt eller ull räcker inte och en god anledning att välja en viss trappmatta till ditt hus. Gräva fingrarna i den hög du överväger att köpa och dra den sedan på ytan för att testa om det är bäst att ta hem.

Med dessa och andra tips får du rätt trappmatta som ger dig skönhet och försäkrar dig om en säker yta medan du går på de trappor du älskar hemma.