onsdag , december 11 2019
Home / Dekor / Utomhusbelysning
Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Trädgårdsinspiration | in-lite utomhusbelysning

Om du har för avsikt att använda uteplatsen på natten, måste du skapa den magnetiska och inbjudande stämningen genom att köpa de bästa ljusarmaturerna. Att välja belysning ger din uteplats charm och vädjan. Den utomhusbelysning du väljer kan lägga till karaktär i ditt utrymme. Du måste därför vara uppmärksam på de olika mönster som finns tillgängliga så att du kan välja rätt design.

Riktlinjer

Processen att välja rätt utomhusbelysning kan vara utmanande. Men med rätt planering kan du välja rätt design.

  • Designen; det finns ett brett utbud av ljusarmaturerna som du kan välja mellan inklusive lyktorna. Dessa mönster kommer att påverka uteplatsens allmänna utseende. Du måste vara uppmärksam på lyktornas storlek.
  • Typ av ljus; du måste välja rätt typ av glödlampa. Glödlampan du använder bestäms av den lampa du väljer. Det finns dock två huvudtyper; halogen som ger en gul belysning. Det finns också lysdioden som ger en vit belysning som visar den perfekta färgen i ditt landskap.
  • Storleken; storleken på belysningsarmaturen bestäms av storleken på din uteplats.

Den perfekta passformen

För att du ska lysa ut din uteplats ordentligt måste du bestämma belysningens placering. De olika ljustyperna inkluderar; ytbelysningen som är inbyggd i väggar, väggbelysningen, vägbelysningen, nedljus bland andra.