fredag , 6 december 2019
Stickade slipsar

Stickade slipsar

Mångsidig stickad slipsstorlek 5 (3,75 mm) lätt

Den moderna världen har en ny syn på en gentleman som inte ges endast för en rik person. Idag är stilen mycket viktig för var och en. Det bedöms inte av hans rikedom utan snarare bedöms av hans handlingar, karaktär, konversation och det relevanta är hans klädstil. Stil blir hans egenskaper.

Stickade slipsar för varje klass

Stickade slipsar är tillverkade för varje klass som ingenjörer, läkare, arbetare etc. I vissa företag måste de anställda följa klädkoden betyder att de inte kan bära vardagliga klänningar varje dag oavsett klänning de bär men de måste bära slipsarna varje dag. För detta är stickade slipsar bäst. Bruntryckta silkebandar, svart med vit fläck, röda och blå paisleytryckta silkeband och Navy paisleyband är berömda. Stickade slipsar är kända för sina strukturer. Det verkar som om det är löst vävt; det finns inget krav på linne med vårliga känslor. På franska kallas det cri de la soie vilket betyder gråt av siden särskilt när du använder de krispiga slipsarna, ibland ger det ett knasigt ljud speciellt när dessa stickade slipsar pressas med händerna. Det är en typisk stil för en gentleman som ibland är underskattad. I dessa stickade slipsar kan du få svart och vitt mönster stickat slips, svarta och vita tjocka ränder stickat slips, svart stickat slips, svart tryckt stickat slips, brunt stickat slips. Återigen kan du få Burgundy Vanilla Stickad Tie, Charcoal Grey Sticked Tie och Colombia Light Blue Stickad Tie. Du kan få enfärgade eller blandade stickade slipsar för dina kostymer.

Kan bära det under alla säsonger

Den mest fördelaktiga delen av dessa stickade slipsar är att du kan bära det vid alla tillfällen oavsett om det är sommar eller vinter eller under några säsonger. Du kan bära den med dina favoritdräkter. Du kan bära dem med denimjacka och lastbyxor. Så det finns gott om att använda det. I silkeband kan du få från kipper till magra slipsar. Men det bästa stickade slipset är det som har 2,5 tum och det är smalare än ett affärsband. Detta är anledningen till att du kan bära en formell eller avslappnad klänning. Dess sovande form ger ett modernt utseende. Medan du bär detta stickade slips med din kostym bör du tänka på att du måste hålla dina varv i samma bredd som din slips så att du ska se i proportion på bröstnivå.

Olika utseende

Det är också mycket viktigt att vilken typ av knut du ska ha i ditt slips. Normalt finns det en fyra-i-hand-knut du använder, men här om du vill få sprezzatura-poäng kan du lämna det bakre bladet att hänga på baksidan av den främre delen då kommer det att ge dig en titt på regementerad person som är skiljer sig från normalt utseende.