fredag , 13 december 2019
Trikot virkning

Trikot virkning

Mosaik hinkväska gratis virkad mönster # frecrochetpatterns #crochetbagpattern

Tricot virkning kombinerar det bästa av stickning och virkning. Stygn på det ser ut som stickning och kroken som används i den ser ut som virkning. Tricotens design är ganska inspirerande och utseendet är väldigt imponerande. Daterat tillbaka var det vanligt att se på gator och i många modetidningar. Nu upprepar modevärlden scenariot, och det får samma berömmelse igen.

Det finns flera inspirerande design och stilar speciellt för trikot virkning, allt du behöver för att hitta din önskade design. Tja, du behöver inte köpa om du utformar din trikot själv. Tillverkning av trikot virkning är ganska enkelt om du lär känna dess tekniker.

Det är designen på trikoten som gör den speciell. Och kroken som speciellt designade för samma. Om du vill förvandla dina hantverksidéer till verklighet och vill ha en riktigt iögonfallande trikot virkning, måste du köpa en speciell krok för den. Kroken är utformad på ett sådant sätt att den håller hela garnets vikt. Du kan lära dig denna kreativa både online och offline. Det finns många handledare som kan lära dig det exakta sättet.

En Tricot-virkning är ingenting, utan ett annat namn på Tunisien-virkningen. Så, arbetsmekanismen och utformningen av den är helt som Tunisien virkar. För att göra det måste du skapa de två delarna framåt och bakåt.

Tja, om du inte köper det och skapar själv, finns det många saker där du behöver tänka på. Här har en lista över vissa saker lagts för att göra ditt köp enklare, kolla detta:

  • Du måste köpa afghansk krok för att skapa och slutföra denna trikot-virkning. En krok räcker för att ta tag i utseendet.
  • Välj nu typen av garn. Du kan välja mellan bomull, ull och akryl. Innan du väljer måste du veta vissa specifikationer om dessa. Som bomullsgarn är ganska dyrt, men utseendet och effektiviteten hos denna typ av garn är mycket hög och kräver också en stor omsorg. Så om du vill leva länge med din designade trasa och har tillräckligt med att spendera, välj det här. Ett annat alternativ är ull, ja, det lever också länge, men du njuter bara av det på vintern. Tänk nu på akryl, specialiteten för denna typ av garn är att det är lätt att köpa, eftersom det inte kostar mycket. Dessutom behöver du inte ta hand om det på utsträckningsnivå. Det är ganska tvättbart och passar bra för alla kroppstyper.