fredag , 13 december 2019
Virka axelrygg

Virka axelrygg

Det snabbaste, enklaste axelprojektet någonsin! Så enkelt och snabbt med bilder som hjälper mig. #diy #handgjord #style #crochet #freepattern

Shrugs har alltid varit i modetrenden så länge man kan komma ihåg. Den är perfekt anpassad liten beskuren jacka-liknande look som ger ett fint bevis på personligheten. Det har effektivt blivit en häftklammer i varje kvinnors garderob.

Virka axlarna är perfekt liten klädsel för att avvärja alla tunna frossa i luften. Kläd bara över din duk så är du bra att gå emot eventuella frossa i vädret. Det fungerar som ett perfekt plagg för att balansera mellansäsongerna, när det är varmt att ha på sig en tröja och för kallt för att vandra runt i tee.

Vi beskriver några av stylingtipsna för att virka axlarna. Följ konkursen.

  • Kontrollera längden.
  • Virka axlarna är en beskuren typ av cardigan look-alike som täcker armarna och ryggen ganska bra medan de hamnar under bröstbenet på framsidan. Du bör utforma skulpturen med tanken eller tee som du kommer att ha på dig. De kommer vanligtvis i full längd eller i korta ärmar. Leta efter rätt längd för en perfekt match.
  • Leta efter kontrastfunktioner.
  • Virka axlarna bärs bäst när de går i kontrast till resten av klädseln. Leta efter en hög-låg kontrastkombination när du bär en virkad axelrygg. Koppla ihop dina ljusfärgade med mörka färgade kjolar eller jeans och de mörkfärgade axlarna med ljusa och ljusa bottenkläder.
  • Bestäm variant
  • Virka axelryggarna finns i olika varianter som draperingen runt eller avbindningsbanden. Du kan välja helt annan typ som sjalarmen som levereras med ett större omslag.