fredag , 6 december 2019
Virka Babyskor

Virka Babyskor

Virka baby snygga skor – gratis mönster – Sandy Adkins – # Adkins # Baby #Crochet #Free #Pattern

För att hålla benen varma från dina nyfödda är virkade babyskor den bästa idén att bära. Eftersom de nyfödda är mycket känsliga och har den mjuka huden kräver de mer vård och bättre skyddsidéer för sina kroppar. I detta sammanhang löser virkade babyskor kylproblemet på vintern. Några enkla stilar av de virka babyskor är:

  • Flip flops virka babyskor: Eftersom de flesta spädbarn är stygga nog att åka hit och dit på den extrema vintern, stannar de inte på ett ställe. För att hålla kroppen borta från kylan, kan du prova flip-flop virka baby skor.
  • Mini katt virkade skor: Barnen som kan förstå de grundläggande sakerna älskar att se djur och är nyfiken på att veta om dem. För de nyfikna spädbarn fungerar dessa mini-katt virkade skor som ett spel, och de kommer att se och röra skorna om och om igen.
  • Gratis mönster virkade skor: Virkta virknade babyskor är enkla att göra. Du behöver två eller flera virknålar för att göra detta mönster. Denna stil passar både på pojke och flicka.
  • Manschetterade baby virkade skor: Dessa baby virkade babyskor är relativt långa och täcker ett stort område av benet. För din nyfödda hjälper dessa virkade skor till att hålla benen varma. I den här typen av skor hittar du ett runt manschettområde i skorna som täcker ovanför ditt barns fotled.