fredag , 13 december 2019
Virka sömmar

Virka sömmar

Hur man virkar stjärnsöm popularcrochet.com #popularcrochet #crochet #starstitch #freecrochet

Virkning är en enkel process för att väva ett garn med hjälp av specialiserade virknålar. Det är så enkelt som det verkar. Allt du behöver göra är att slinga över tyget för att skapa ett interlock så att du får en grundläggande kontur av produkten du gör. Men alla dessa är bara nybörjare utformad procedur.

Om du vill ha de snygga virkade bitarna på samma sätt som de som du såg i butiksinnehavarens visningsfönster måste du behärska några trick och tekniker. Grundstrukturen förblir densamma som inledande, vad du nu behöver är att få kunskap om olika sömmar som används i virkningen.

Du vill veta om dem, eller hur? Vi kommer att förse dig med några av de värdefulla sömnadsteknikerna nedan. Läs med.

  • Släpp upp virkade sömmar
  • Denna sömnadsteknik följer mekanismen för att slinga ditt garn på kroken genom kedjan i en enkel rörelse. Detta kommer att leda till en söm. Om du behöver en hel rad av dem, använd sedan ett par krokar för att göra ditt arbete enklare.
  • Enda virkade sömmar
  • Detta är en av de mest använda och vördade sömmarna av virkning. Den här sömmen skapar en tät och tät slinga för att hålla tyget runt och hålla det tätt. Det är den kortaste av alla sömmar som används vid virkning.
  • V-söm
  • När namnet går, det liknar en "V" -form medan du syr. När du använder detta sömmönster skapar du en symmetrisk "V" -form med två parallella tygsträngar som är förenade med ändarna. Den här typen av söm är mycket mångsidig och kan användas i alla virkningsarbeten.