fredag , 6 december 2019
Virkad halstopp

Virkad halstopp

De bästa virkade halter-topparna – virkade mönster, fria mönster. Ärmlösa toppar är ett måste i sommar. Se vår virkade toppguide för att välja ut något själv. Kom ihåg att varje gröda topp kan virkas till en längre längd och omvandlas till en grimma topp eller ärmlös topp. # frecrochetpatterns #croptop

Om du råkar delta i avslappnade tillfällen nästan varje helg, måste du få en virkad grimma-topp för att lägga till de kläder du redan har i din garderob som det bästa för avslappnade tillfällen. Varför ha en virkad? Här är de vackra fakta om virkade tyger.

Kan dekorera för att passa alla tillfällen

Ibland måste du anpassa dina tillbehör och kläder för att passa det tillfälle du deltar. Det är därför du hittar människor som skriver roliga saker på sina tröjor, klänningar och till och med huvud saker bland andra. Du kan göra samma sak för din virkade grimertopp som passar det tillfälle du deltar på. Det behöver inte vara en tuff dekoration. Du kan bara hänga något med det på dina axlar som ett sätt att dekorera det.

Det är ett bedårande alternativ för fri rörelse

Simkläder och andra ser bra ut när toppen vilar på axlarna genom grimma toppar eftersom det är det bästa valet för graciös rörelse. Du behöver något som låter dig röra dig fritt och ha kul utan att vara någon gräns. Med en virkad grimstopp är du fri att ta itu med sanden, klättra fri om du vandrar eller gör något som kräver frihet, särskilt på området runt dina axlar. Kom också ihåg att med en sådan topp kommer du att njuta av fritt luftflöde.

Jag slår vad om att du nu erkänner det faktum att grimma toppar är bra. Få åtminstone få för att ge ett nytt ansikte till din garderob som är full av tröjor.