Home / Möbler / Fönstervalanser med persienner
Fönstervalanser med persienner

Bamboo Faux Window Valance med rullgardiner och rena gardiner

Viktorianska inredningsfönstervalanser används för att dekorera den övre delen av fönstret. De kan användas oberoende eller så kan de hängas tillsammans med persienner eller gardiner. Fönstervalanser är kända för att vara en integrerad del av renässansera och är skyldiga dess historia som är relevant för den eran. Fönstervalanser kallas också som pelmet i Storbritannien och är en mycket använd form av fönsterbehandling.

Tyg

Du kan ha eklektiska tygstycken för fönstervalanser. Men människor som vill lägga extra liv i fönstervalanser ställer det extra tygstycket. Silke, bomull, linne, polyester, sammet och jacquard är få av många valanser tyg. Italiensk valance, escort valance, balloon Valance och swag Valance är få av de rådande valancesna i hela världen, särskilt i USA. Du kan också ha olika utskrifter för valstyg. till exempel om du stöder ett landskökstema skulle korta blommönster med ljusgul och grädde färgbasis vara ett lämpligt alternativ. men om du vill skapa några skandinaviska utseende subtila färger på aqua, kan turkos ljusgrön och ljusgul användas. Du kan också använda fönstervalanser i slående röda för att skapa en elegant look med beige gardiner.

Ytterligare modifiering

Du kan införliva ytterligare modifiering av fönstret genom att hänga någon extra vanlig och fin gardin. Beroende på rummet kan olika färger och tyg användas för gardinen. Det är emellertid alltid en bra idé att täcka fönstren med ljusa och neutrala färger för att ventilera luften och ljuset maximalt. Du kan också manövrera gardinerna genom att integrera några slående färger med neutrala färger.