måndag , januari 27 2020
Home / Möbler / Franska landsbygdsinredningsidéer
Franska landsbygdsinredningsidéer

Eleganta franska idéer för landsbygdens dekoration 11

När det gäller att dekorera ditt hus finns det så många olika idéer som kommer till dig. Möjligheterna är oändliga eftersom att köpa ett tomt hus är som att sätta upp en tom duk på en pall och du har alla färger i världen framför dig. Det är onödigt och ganska en uppgift för dig att bestämma dig. Men om du söker efter franska landsbygdsinredningsidéer har du tagit ett välinformerat beslut om att välja detta. Fransk landsbygdens dekoration är helt enkelt oemotståndlig och du kan aldrig förneka hur hemtrevligt det gör att din bostad ser ut. Utan ytterligare förtjänst, kolla in dessa fantastiska dekoridéer:

Ett helt vitt kök

Vit är säkert färgen på varje fransk landsflicka. Att hålla ditt köks skåp, bestick, fönsterramar, handfat, ö och gardiner i vit färg och para dem ihop med ett brunt trägolv och tak perfekt perfekt sömlöst din lantstuga vibe.

Var fet med mönster

När det gäller att dekorera ditt vardagsrum så gå fet med mönster och färger. Du vill lägga till underbara blommiga kuddar och bordsskydd i vårfärger som pastellrosa, robin äggblått och gult. Se bara till att hålla väggarna i en enkel nyans av beige och överdriva inte väggkonsten.

Rustik fransk stuga strategi

I föregående rubrik kan du hålla din bostad så färgglad och livlig som du vill. Men om du vill ha en mer blygsam och ömtålig inställning till franska landsbygdsinredningsidéer, prova en rustik touch. Sök efter bruna nyanser i ditt vardagsrum. Håll allt brunt men varierande nyanser; att integrera mörkbruna och ljusare nyanser är ett smart sätt att göra ditt vardagsrum onekligen perfekt.