Home / Möbler / Gå i bad
Gå i bad

Renovering av badrum: Säker promenad i badkar och duschar Interiorforlife.com Glidbeständigt säte och praktiska handtag ger extra stöd och stabilitet.

Traditionella badkar var lite riskabla för äldre människor eller den som har problem med rörlighet med sig. Många gånger hade olika missöden inträffat vid in- och utresa från badkaren. Att gå i badkar är lösningen på detta problem. Det har upphävt alla brister som fanns i badkaret. Dessa specialbadkar har dörrar som är fästa vid dem som öppnas och stängs. De har också en sittstol. De är vanligtvis utrustade med en dörr som öppnas och stängs på framsidan eller kan vara sidan av badkaret. Dörren låter dig komma in i badkaret utan att möta svårigheten att lyfta upp benet i luften eftersom det var där i de traditionella badkaren.

På grund av tätning på dessa dörrar förblir vatten tillbaka och golvet översvämmas inte. De är badkar är väl utrustade med snabb dräneringskapacitet och på grund av detta behöver användare inte sitta för länge för att tappa vattnet. Att gå i badkar kräver professionell för att bli installerad. De inkluderar ett antal funktioner, bubbeldysor, som är justerbara, ledstänger, inuti badkarets sittplatser och justerbara duschhuvuden är försedda med dessa badkar.

Bortsett från säkerhetsändamålet är de bättre än traditionella badkar på plats. Dessa nya promenader i badkar får mindre utrymme jämfört med traditionella badkar. På grund av dess funktioner är de mer tillgängliga än traditionella badkar. Dessa badkar förhindrar risken för att glida. Texturkuddar hjälper till att hålla huvudet ovanför vattnet.