måndag , januari 20 2020
Home / Möbler / Gå in i garderoben

Walk-in cupboards | Storage-Shelving | Storage Walk-in Closet | ... Check it out...

Inklädningsskåp | Lagerhyllor | Förvaring Klädskåp | … Kolla in det på Architonic

Om vi ​​går med den bokstavliga betydelsen av walk in garderoben, är det ett utrymme att lagra föremål, men det kan förvandlas till något mer om det används och designats ordentligt med innovativa idéer. En enkel garderob kan göras lyxig och en plats att njuta av och koppla av. Det kan göras snyggt och färgstarkt genom att måla väggarna i garderoben. Detta kommer att förvandla ett vanligt utrymme till ett elegant och uppfriskande rum. För att lägga mer till det kan en mysig matta med en bekväm bänk och förvaringslådor läggas bredvid. Vita hyllor kan göra det mer rymligt och öppet.

Genom att använda kombinationen av fet grön rik brun och vit på skåpet ger saker en look av maskulin design. Hängande stavar om de är fästa ger höjd och vit färg ger känslan av renhet. En öppen garderob ser mer elegant ut. Även skjutbara genomskinliga dörrar kan också användas om man inte vill hålla garderoben öppen. En spegel i full längd och fåfänga, om så finns, gör det mer vackert och perfekt.

För att ge den en fin touch och för att göra den mer extravagant kronformning i hörnändarna tillsammans med en bokhylla kan användas. Detta ger inte bara en påkostad, utan också en vintage touch till rymden. Och om en garderob som spa är i önskan, kan vi använda rottingkorgslådor för att behålla det väsentliga. Detta ger en lugn look med en lyxig touch