lördag , januari 18 2020
Home / Möbler / Golvplattor
Golvplattor

Härliga kökgolvideer som gör det vackert och bekvämt (4)

Golvplattor är ett utmärkt val för flera tillämpningar. Kök och badgolv kommer omedelbart att tänka på, särskilt när det är lätt att rengöra hårda golvplattor som keramik och vinyl. Golvplattor är tillverkade av flera andra material. Det är en bra idé att känna till åtminstone några av dem.

Vanliga typer av plattor

Keramiska plattor är en mycket populär golvplatta med byggare, ombyggnadsentreprenörer, husägare och andra konsumenter. Känd för sin skönhet och hållbarhet kan det ta specialiserade verktyg, erfarenhet och lite hårt arbete för att installera dessa plattor.

Vinylplattor har inte svårighetsgraden att installera som keramik gör men tar fortfarande lite arbete och vet hur. Denna tunn golvplatta är tunnare och ändå mindre benägna att bryta medan den skärs, mer i kommersiella och institutionella tillämpningar än bostäder, men dyker upp i hem då och då.

High end brickan

Några högre golvplattor som är värda att nämna är skiffer, som traditionellt har varit en golvplatta som används för exteriörstillämpningar men som mer och mer används på insidan av hem och byggnader. Skiffer är tillverkad av faktiskt metamorf berg, och är troligtvis en produkt som skulle installeras av en professionell eller åtminstone en mycket erfaren gör det själv.

En annan golvplatta som kan jämföras med skiffer är Travertine Tile. Tillverkad av natursten och stenbrott från Turkiet, ger denna golvplatta en medelhavsstil med sina grova kanter och porösa ytor. Detta är en annan produkt som antagligen bäst lämnas till proffs när det gäller installation, och när du är klar kommer du att ge ett rikt och unikt utseende.

Billigt och enkelt att installera kakel

Skumgummiplattor är intressanta golvplattor att tänka på. De har inte den hållbarhet som de tidigare nämnda golvplattorna har och är inte nästan lika vanliga eller populära heller, men har vissa funktioner som kommer att locka vissa konsumenter. Dessa golvplattor har sammankopplade kanter och är lätta att installera och är också täckta med en dekorativ finér, såsom träkorn eller sten. De skulle förmodligen inte vara tillrådliga i ett område med hög trafik, men golvplattor som detta skulle gå bra i ett barns rum eller något annat område där golvplattor med lite stoppning skulle önskas.

Det finns ett brett utbud av typen av golvplattor tillgängliga, svårighetsgraden som följer med installationen och kostnaden för de olika tillgängliga typerna. Det finns bokstavligen en golvplatta för varje budget och skicklighetsnivå.