torsdag , januari 16 2020
Home / Möbler / Köksgolv
Köksgolv

10 golvplattor under $ 10 || Studio McGee skiffer 12 "x 12" skuren i hälften och lagd i fiskbenet. Stuga tvätt och kök?

Är du intresserad av modern, traditionell eller klassisk stil? Det finns flera fantastiska idéer som du kan använda för att skapa en kökstil som inte bara ser bra ut under många år men också lätt att ta hand om och rengöra. Du kan därför välja golv som inte är porösa, släta och golv som inte kommer att krossa dina muggar när de faller på golvet.

Ek svart lövträ

Ek svart lövved betraktas som ett av de bästa köksgolvet på grund av olika faktorer. det är lätt att rengöra och det komplimanger med köksmöblerna. Bortsett från dessa egenskaper finns det i flera nyanser som:

  • Ek - det klassiska mörkret
  • Ek - midnatt
  • Ek-espresso

Med sitt fina figurativa korn och enhetliga nyans är det känt för att vara mycket elegant medan de variabla nyanserna är försiktigt accentuerade med toppskär av trä. Ek svarta hårda trägolv är därför hållbara och mycket prisvärda.

Körsbärsgolv i körsbärsparkett

Det är ett mycket vackert köksgolv som alltid accentuerar det traditionella temat i ditt kök. Det är också känt som den klassiska villan eftersom den kombinerar egenskaper hos klassiska kvaliteter och elegans. Det är också ett golv med olika nyansvariationer och olika tonutseenden och det kräver inget savved. Detta golv är gjord av starkt korn med olika markerade knop.

Gammalt stugkökgolv

Det är unikt golv som kombinerar egenskaperna hos de super rustika kvaliteterna och det rustika genom att det är mycket synligt och fullständigt accentuerat med mycket stora knutar och savved.

Checker board golv

Checkerboardgolv ger alltid en unik uppdaterad atmosfär i ditt kök och i de flesta fall kompletterar du ditt köksinredning. Deras fjädrande ytor är inte bara mjuka utan också varma under foten. De kräver också minimal uppmärksamhet när det gäller underhåll och de representerar också den klassiska stilen.

Vinylkökgolv

Du kan lägga till värme och tidlös skönhet i ditt kök genom att använda dessa golv. Det är också en favorit för många husägare eftersom det är lätt att rengöra och ytorna håller i evigheter i och med att de alltid har ständig tung trafik medan de förbättrar andra mönster i köket.

Du kan också använda som ett inlagt golv som ger hållbarhet och komplimangerar alla objekt i köket för att få en sofistikerad look. Med dessa idéer om golvgolv kan du enkelt göra ditt kök ser attraktivt ut.