måndag , januari 20 2020
Home / Möbler / Över marken Idéer för landskapsplanering på en budget
Över marken Idéer för landskapsplanering
  på en budget

Gör det själv Poolplaneringsplaner: Hemförbättring Vi vill säga tack om du vill dela det här inlägget till ett annat folk via ditt facebook, pinterest, google plus eller twitter-konto. Högerklicka för att spara bild eller tryck och håll nere i sju sekunder om du använder iphone eller ipad. Källa av: …

Ett hem med trädgård behöver fantastiska idéer för att göra det exklusivt. Bortsett från växterna med färgglada blommor, måste du installera några olika objekt för att ge det en komplett känsla av skönhet. Ett av många föremål är en pool över marken. Det är en liten vattenfylld damm som är under din fulla kontroll för att rengöra och dekorera. Du kan bli kreativ när du håller din pool ovan marken tilltalande med en snygg dekor. Det tillför din naturliga aura till din trädgård och en känsla av svalhet när sommaren går in.

Denna pool ovan marken ger en stor möjlighet för familjen att ha kul tillsammans i den lugna omgivningen av sitt hem. Tillsammans med dina barn eller släktingar barn, spendera lite kvalitetstid att leka i vattnet. I en tid då denna lilla pool är en källa till kylning under de varma sommardagarna, är det också en säker möjlighet för de små barnen att bli kreativa med sina vattenbaserade spel.

Du måste undra om denna kreativa idé ligger inom din budget. Den goda nyheten är att ja, det är det. De moderna poolerna är gjorda av hållbart syntetiskt material som är långvarigt och kostar dig en förmögenhet när du kommer att planera en för din trädgård hemma.

Installationen och inredningen på platsen runt poolen kan vara lite dyr om du vill ha snygga plattor. Det är därför man söker efter naturliga inredningsalternativ som grova stenar, färgglada platta stenar eller täcker golvet med en samling runda och ovala små stenar. Detta naturliga val ser mer estetiskt ut för ögonen och passar miljön ute i trädgården.