Home / Möbler / Samtida fönsterbehandlingar för skjutbara glasdörrar
Samtida fönsterbehandlingar för skjutbara
  glasdörrar

Peyton linne / bomullstråd | Pottery Barn (French Ivory) $ 101 per pannel

Windows är en stor funktion i dina rum. Du kan inte bara ignorera dem när det gäller modern inredning och stilidéer. Att hålla ordentlig uppmärksamhet på fönster ger massor till ditt heminredning. Elegant och trendig fönsterbehandling är en av de viktigaste delarna av din heminredning. Här är några av de bästa moderna fönsterbehandlingarna för glidande glasdörrar:

Glidning paneler

Det här alternativet är bäst för breda fönster. Det ser snyggt ut. De finns i en mängd olika material som klassiker, sol, rulle, romersk, etc. Med en mängd naturliga nyanser går du aldrig ur val. Du kan också ha glidpaneler med anpassad design.

Vertikala cellskärmar

Det här är ett utmärkt val om du är irriterad över tillgängligt dagsljus i rummet eftersom dessa nyanser är avsedda för att isolera och blockera ljus. Dessa kan enkelt matcha dina andra fönster och dörrar hemma.

draperier

Detta är ett av de vanligaste och praktiska sätten att behandla dina fönster med skjutdörrar. Du kan gå kreativ över dina gränser när du väljer draperier för dina fönster. Du kan hitta blommiga mönster, mönster, ränder, prickar och temautskrifter som ger elegans och skönhet till dina fönster.

Glidning Slutare paneler

Hitta karibiska och plantage fönsterluckor som ett perfekt behandlingsval för glasskjutdörrar. Fönsterluckor ger integritet. Så ditt sovrum är det bästa stället där du bör använda denna behandling för fönster där. Du kan rulla tillbaka fönsterluckorna helt när du behöver mer ljus i rummet.

Andra än dessa finns det Bifold Plantation Shutters och Sheer Vertical Shades för din moderna fönsterbehandling.