söndag , januari 19 2020
Home / Möbler / Silvergardiner
Silvergardiner

Efavormart 2 paneler Big Payette Sequin Room Darkening Panel Draper med stångfickor för fönsterväggdekoration 52 "Wx64" L – Walmart.com

Gardiner har stora effekter på miljön. De bestämmer på ljuset som kommer in i rummet från fönstren. Skuggorna och ljuset i rummet är tack vare gardinerna i dess färgnyanser, intensitetsnivå och effekter. Du kan spela intressant med ljus genom att hänga upp gardinerna med en specifik färg och tygtjocklek. Silvergardiner är ett fantastiskt sätt att spela med ljus. De kan omvandla den gyllene solfärgen till silver och svagt dagsljus till stark belysning. De hjälper ditt rum att förbli glödande i det ljusaste.

Låt oss hänga silvergardiner i sovrummet för att njuta av överdrivet silvermånsken på natten och drömma när vi är vakna! De svala effekterna av silver är obestridliga. De kan lugna de mest störda nerverna och få trevliga känslor och positiva tankar. Därför är silvergardiner ett bra val för sovrummen.

Tygglans på ena sidan är perfekt för denna skugga-liknande silke. Det håller tungt och hänger med nåd och charm samtidigt som du håller den rätta auraen av gardiner intakt. Vanliga silvergardiner är stilrena och enkla men gardiner med smala nyanser i ränder och blanka detaljer ser mer komplicerade och kompletterande för ditt rum. Håll dem flyta till marken för att lägga till personlighet till dem.

Eftersom silverfärg framkallar svalhet i miljön är det idealiskt att du hänger dem på sommaren och på vintern ersätter du dem med en annan varm rik färg. Gör det bästa valet av silvergardiner för ditt rum; det är ett utmärkt alternativ så håll det högt!