Home / Möbler / Små handfat
Små handfat

Letar du efter små badrumsinredningar för ditt lilla badrum? Här är några av våra favoritutrymmesbesparande badrumsidéer!

Det är lätt att få små sänkor eftersom det inte finns någon standardstorlek med en bra satsning på att vägghängda sänkor och socklar finns tillgängliga i stort. Överväganden måste dock övervägas om en viss diskbänk innan du köper den till exempel kan du få dina händer där för att tvätta och även placera kranen; Kranen bör placeras i ett hörn för att optimera utrymmet. Det finns många olika badrumssänkor som finns tillgängliga på marknaden. Du måste bara välja rätt diskbänk till ditt badrum. Att få en liten diskbänk till badrummet kan vara mycket enkelt och du kan också få ett stort handfat som du väljer.

Liten handfat gör

Minnette-väggen hängde; detta mäter 11 och 16 och kommer att passa snuggly i ett hörn och rymmer ett mindre utrymme med stil.

Koehler-serien; denna typ lånar från 1920-talet i design när en liten sänkor var trendig och fortfarande är idag enligt Koehler marknadsföringsteam. Denna diskbänk har inga borrhål, kan rymma en bänkkran eller väggfäste.

Bates och bates sjunker; denna typ av sänkor kallas problemlösare och är specifikt utformade för alla typer av situationer. De kan skräddarsys så små som 6 tum i diameter. Väggshängda sänkor är mycket bra för små utrymmen på grund av det öppna utrymmet som vanligtvis ligger under vilket hjälper ett rum att känna sig mindre trångt

Små badrumsvaskar kanske inte är de enda alternativen för alla som vill passa en diskbänk i små dimensioner. Andra alternativ kan användas, som bänkskålen som är mindre men ändå mer attraktiv än standard diskbänken. Snygga sänkor finns i många former och färger. Handfat finns i många olika stil och design så se till att du väljer rätt diskbänk för ditt badrum. Internet är det bästa stället där du kan hitta rätt handfat för badrum.

Fartyget sjunker; dessa sitter ovanpå en fåfängtopp och inte under eller i den och finns vanligtvis i små storlekar. Denna typ av diskbänk har fördelen att ta mindre utrymme på grund av att basen normalt är mindre än dess kant i diameter. Således kan det här alternativet vara bäst för dig.

Hörn sjunker; när en liten diskbänk är vinklad in i ett hörn i badrummet med rund form betyder det att det inte stöter på skarpa hörn eller undviker dem och dörren kan svänga öppet. Således är detta några av alternativen som du kan välja när du köper handfat till ditt badrum. Vet om du vill ha mindre diskbänk eller större handfat till ditt badrum.