fredag , december 13 2019
Home / Möbler / Speglade garderobsdörrar
Speglade garderobsdörrar

Speglade garderobsdörrar

Få ett litet sovrum att se större ut genom att lägga till speglar i vanliga garderobsdörrar. Hämta helt enkelt ett par billiga, inramade golvlängda speglar för mindre än $ 10 i din lokala stora lådbutik, måla ramen så att den passar och fäst vid din garderobsdörr med konstruktionslim för ett permanent utseende eller borttagbara bildhängande remsor om du & # 39; re hyra. Känner du dig extra snickig? Limma tunna klippbitar på speglarna för en avancerad look.

När det gäller speglar i ditt hem, gå stor och splurge. Speglar har massor av fördelar för din heminredning och din livsstil. En spegel är användbar oavsett var du fixar den. Allt storleksalternativ fungerar för din heminredning och att ha speglade garderobsdörrar är en extra vanlig lyx för inredning!

Vanligtvis är de speglade garderobsdörrarna helt speglade. Den enorma storleken på kristallren och exakt reflekterande spegel ser elegant ut. Vet du att det gör att ditt rum ser ut dubbelt så mycket som det? Reflektionen av ditt rum i spegeln skapar rymliga känslor. Rumets ljusstyrka ökar och sakerna i rummet som reflekterar ser mycket vackrare i spegeln.

Det bästa med speglade garderobsdörrar är att du direkt kan se dig själv i spegeln för att kontrollera en ny kombination av kläder. Prova snabbt en ny byxa med olika toppar och beundra din bild. Vad ser bäst ut? Du måste fortfarande bestämma. Ta på dig antika smycken och titta igenom dig igen. Försök med en hatt, bred brimmad hatt eller ingen hatt? Välj den andra och sedan andra tills du fattar ett beslut. Sätt nu in garderoben igen. Super lätt, eller hur?

Välj en stil som stjäl ditt hjärta, det är ett val i tid på många år och låt det vara din bästa och mest favorit. Kolla in många fler alternativ i speglade garderobsdörrar i butikerna och hitta moderna alternativ för ditt hem!