Home / Möbler / Teakmöbler
Teakmöbler

Teak Credenza VÄGGFÄRG! Secret Design Studio känner till mitten av århundradet modern arkitektur. www.secretdesigns …

Ett hus görs till ett hem genom att engagera sig i inredning och möbler spelar den största rollen i att dekorera sitt hus. Man kan antingen gå för en modern look genom att investera i bitar med historia eller man kan gå för en mer minimalistisk look om huset är begränsat för utrymme. En av de mest populära möblerna på dagens marknad är möbler av teak. Teak är i princip en tropisk lövträart och används i stor utsträckning för att tillverka dörrar, fönsterpelare och möbler.

Teakmöbler har varit stadigt populära på möbelmarknaden av fler skäl än ett. Fördelarna med att investera teakmöbler är följande:

  1. Estetisk överklagande: Teak trä har ett mycket attraktivt rakt kornmönster i kombination med en rik guldbrun färg. Detta känns inte bara bra att röra utan ger också en fantastisk estetisk vädjan till huset.
  2. Mycket stark: Teakmöbler är exceptionellt starka på grund av sitt skogsprung, även i jämförelse med många av dess träslag som Mango eller Pine.
  3. Mycket slitstark: Med korrekt skötsel håller möbler i teakträ under många långa år och kräver inget underhåll. Om man letar efter möbler som kommer att pågå i generationer är teak trä vägen att gå. Teakträets hållbarhet är det som gör det till ett utmärkt material för möbler.
  4. Naturlig motståndskraft mot termiter och insekter: Teakträ är ett av de magiska materialen som är starkt motståndskraftiga mot termiter och insekter och detta i sin tur ökar livslängden för möbler som är tillverkade av teakträ.