Home / Möbler / Trädgårdsstolar
Trädgårdsstolar

16 underbara idéer om trädgårdsmöbler. Letar du efter någonstans att koppla av i din trädgård i sommar? Kolla sedan in dessa underbara idéer om trädgårdsstolar.

Trädgården är en plats där man kan koppla av, läsa och spendera timmar med fritid. För vissa människor är att upprätthålla en trädgård deras favorithobby och dessutom har trädgårdsskötsel sina egna hälsofördelar eftersom man kan äta det man växer själv. Föreställ dig att spendera dessa timmar med naturen med mer bekväma sittplatser och det också genom att göra trädgården ser mer bedårande och vacker. Trädgårdsstolar kan vara det perfekta objektet för trädgården. Det finns inget annat möbel som kan ge dig så mycket komfort och ser nästan lika bra ut. De finns i många stilar, mönster och material, från samtida till vintage.

Tips innan du köper trädgårdsstolar:

  • Tänk på vilken typ av material som finns för solstolen beroende på var de ska placeras. Korg, bambu och plast kan vara det billigaste materialet att köpa från.
  • Att anpassa solstolen är en bra idé, man kan lägga till tillbehör, kuddar eller kuddar för att lägga till stil i trädgårdsinredningen och också göra sätena mer bekväm.
  • Det finns många mönster som passar specifika behov, till exempel: helt platta solstolar för att sola eller för att ge extra plats för fler människor och en ny trendig stil är ett paraply eller tak som skyddar mot sol etc.
  • Teakstolar i teak är dyra men teak är känt för att ha en biologisk potential att hantera critters och skadedjur och därför håller de längre.
  • Solstolar med förvaringsfaciliteter är också ett utmärkt alternativ för små trädgårdar.