lördag , december 7 2019
Home / Möbler / Vägghyllor
Vägghyllor

Vägghyllor

Små inomhusträdgårdsidéer Domino

Ett horisontellt plan som har en plan yta och används för att hålla tillbaka de föremål som hålls för att visas kallas en hylla. Alla sådana hyllor som har hängts på väggen kallas vägghyllor. Nu har en vägghylla för dagar blivit så populär och är inte längre begränsad till att hålla saker av värde. Det används också ett dekorationsföremål. Tidigare var bara rektangulära hyllor i trend, men nu får vi nästan alla former och former. Hyllans längd bestäms av utrymmesbegränsningarna. Justerbara hyllor finns också på marknaden idag.

Det bästa sättet att hålla de perfekta hängande vägghyllorna är att de inte ska vara bredare än 1,3 x 1,2 konsoler i bredd respektive höjd. Om en lång hylla önskas bör utrymmet mellan konsolerna vara ungefär 4 i bredden och mellan varje konsol. Detta ger det perfekta utrymmet för de normala materialen som ska bevaras.

Väggmaterialet och materialet genom vilket hyllorna tillverkas fungerar som en avgörande faktor när man väljer längden och storleken på skruven som ska användas för att hålla hyllan vid väggen. Hyllan står perfekt och hänger fast på väggen om skruven används minst en tiondel av hyllans bredd. Annars kan hängslen användas för att hänga hyllorna på väggen.

vägghyllor har blivit så vanligt i dag och människor föredrar att ha i sitt vardagsrum minst som ett dekorativt föremål.