onsdag , december 11 2019
Home / Inredningsdesign / Trä persienner
Trä persienner

Trä persienner

Köp de eleganta trägardinerna med breda lameller i speciella dimensioner. Hitta bästa pris, kvalitet och hur du använder trägardiner i bostaden

För några månader tillbaka har jag införlivat några trägardiner i mitt vardagsrum för att skapa en organisk och naturlig look. Jag älskar alla naturliga nyanser av trä som sträcker sig från ljusbrun, honungbrun till mörkbrun.

Fönsterbehandling för badrum och kök

Trägardiner är en bra behandling för kök och badrum eftersom arbetet tvåvägs. Du kan platta dem när du badar och gör privat arbete i badrummen och kan öppna dem senare för att ta ut fukten och fuktigheten från badrummet. För kök kan du varva ner på natten men du kan ha maximalt ljus och luft på dagtid.

Rengöring av persienner

Att rensa upp trägardiner kan på något sätt vara tekniskt och obekvämt. Du kan inte tvätta dem som gardinerna. Du kan inte använda vanliga städare för att göra dem rena. Vid rengöring rekommenderas att torka av trägardinen. För den delen kan du använda en vakuumpump eller helt enkelt torka av damm med en mjuk trasa för att göra rengöringen lätt. Du kan använda en liten borste som kan justeras efter persienns bredd för att borsta bort allt överskott av damm. En annan idé är också att lägga ut persienner eftersom det också underlättar rengöring mer bekvämt. Efter det sprutar du trärensaren på en mjuk trasa och rengör försiktigt trägardinen. När du är klar med detta kan du slappa av persiennen och låta luften rinna igenom den så att ingen fukt blir kvar i trägardinerna.